Кошница    00.00лв.
Вашата количка е празна!

Категории

Уважаеми клиенти,

всички поръчки, направени след 11.00ч. във вторник  (30.04.2024г.), както и през почивните дни, ще бъдат изпратени в първия работен ден - 07.05.2024г. Ще се свържем с всеки клиент за уточняване. Приятно пазаруване и весели празници!

Безплатна доставка до офис на Спиди над 49лв. и до адрес или офис на Еконт над 129лв.

Кукла Радостина - ходеща, говореща и пееща
БЕЗПЛАТНА
ДОСТАВКА

Кукла Радостина - ходеща, говореща и пееща

Код на продукта: 21774
Изчерпан
69.90лв.
-+

 "Здравей, аз се казвам Радостина! Можеш да ми казваш Тина. Искам да ти нося радост и настроение..."  така започва репертоара на тази страхотна нова интерактивна детска играчка. А това е само началото, после има още много фрази, песничка разделена на части, за да може детето да я научи и накря заедно с Радостина да я изпее цялата. Но това не е всичко - докато куклата Радостина говори или пее, тя и ходи, което я прави още по атрактивна за малките принцеси. Функциите й се задействат посредство ръкопляскане - тя тръгва да ходи и говори, а щом плеснете с ръцете отново, почва пак да ходи и говори, но ако детенцето е по-малко или не иска да пляска, просто може да натиска скритият бутон на гърдите й.

Куклата Радостина е най-страхотния подарък за всяко малко момиче. Тя е с реалистична руса коса, която е вързана на опашка а отпред има две тънки плитки, но ако не ти харесва така, винаги можеш да промениш прическата й както на теб ти допада.  Лицето й е очарователно със затварящи се очи, така че като легне наистина заспива. Роклята й пък е много красива в бяла бродерия а надолу в розово на бели точки, също като лентата й за глава, която може да се сваля. А за да не й е студено отгоре е облечена с розово жакетче. Но винаги може да й облечеш свой дрешки, ако пожелаеш. Главата и ръцете й са изработена от реалистичен висококачествен материал, докато торса и краката са от стабилна пластмаса, за да може да се крепи здраво докато ходи. Куклата е висока около 42-43см. Размерът на кутията е 44х23,5х13см.

Детската кукла работи с 3 броя батерии "АА" (включени в комплекта)

Подобни продукти

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на СПИДИ при покупка на стойност над 49 лв.!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до офис на Еконт или Ваш адрес при покупка на стойност над 129 лв.!

Партньорски сайт с богат избор на Спортни стоки


Всички права запазени zahlapeto.bg | Онлайн магазин за детски стоки | Детски дрехи | Бебешки дрешки | Детски играчки |